Studiosiena

Een eigen domeinnaam?

Kies uw domeinEen eigen domeinnaam is een belangrijke voorwaarde voor een professionele uitstraling op het web. Uw aanwezigheid op internet hangt voor een stuk af van de zichtbaarheid en de herkenbaarheid. En wat is er herkenbaarder in het adres van uw website dan de naam van uw eigen organisatie?
Wenst u een eigen domeinnaam aan te schaffen? Wij regelen het voor u. Voor € 25 per jaar beschik je over een eigen domein, met bijhorende mailboxen.

Studio | Siena © beheert voor u de domeinnaam van uw keuze, eindigend op .be, .com, .eu, .net, .org of .nl. U kiest zelf maar! Er zijn geen speciale voorwaarden voor het registreren van een .be domeinnaam.  Als uw domeinnaam nog vrij is, kunnen wij deze voor u registreren zonder beperkingen.

Hosting ?

Ja, wij doen ook hosting. Als reseller kan Studio | Siena © u bovendien scherpe prijzen aanbieden.

Studio | Siena © huurt voor haar hosting een eigen DDS of Dynamic Dedicated Server. Deze server bevindt zich in een klasse-A datacenter te Amsterdam. Dankzij optimale verbindingen met het Nederlandse, het Belgische en het internationale internet, lijkt het alsof uw site op uw eigen PC draait. Zo'n datacenter heeft natuurlijk als belangrijkste voordeel dat uw website 24/24 en 7/7 wordt beheerd door een horde ervaren netwerkspecialisten. Zij monitoren onze server en dus ook uw website op continue basis. De kans dat uw webwinkel even uit de lucht is, wordt zo wel erg klein.

Ook de kostprijs kunnen we op deze manier fors drukken. Snel, efficiënt en flexibel, want we stellen een pakket samen op maat van uw bedrijf, zodat u enkel betaalt voor hetgeen u daadwerkelijk gebruikt.

Studio | Siena © biedt u de keuze uit meerdere standaard pakketten voor uw webhosting.

Hosting small

100 Mb webruimte
10 Gb traffic / maand
max. 10 POP-accounts
MySQL / PHP
Geen setup kosten

Prijs: € 80 / jaar

Hosting medium

250 Mb webruimte
20 Gb traffic / maand
max. 20 POP-accounts
MySQL / PHP
Geen setup kosten

Prijs: € 130 / jaar

Hosting large

500 Mb webruimte
30 Gb traffic / maand
onbeperkt POP-accounts
MySQL / PHP
Geen setup kosten

Prijs: € 180 / jaar