Studiosiena

Portfolio #7  >>

Studio | Siena © voerde door de jaren tal van projecten uit. Van de kleine, gezellige websites tot de meer uitgebreide, dynamische sites opgebouwd vanuit een database. In dit portfolio vinden jullie een overzicht van onze referenties.

Tous les jours dimanche

B&B Tous les jours dimanche

Was het maar waar, "Elke dag zondag", dat willen we wellicht allemaal. De originele naam "Tous les jours dimanche" staat voor een gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast in het hartje van Schaarbeek. De site kan je raadplegen in drie talen; Nederlands, Frans en Engels.

Studio | Siena © gaf de website een totaal nieuwe en passende stijl. Het oude Brusselse herenhuis staat open voor gasten vanuit België en ver daarbuiten. De website geeft alle belangrijke informatie en via een eenvoudige kalender kan je onmiddellijk je Brussels weekendje boeken. Welkom in "Tous les jours dimanche".

     
De Tortelboom

B&B De Tortelboom

Met enthousiasme en trots heten we je welkom op de website van B&B de tortelboom te Lommel. Sinds kort is er in Stevensvennen de mogelijkheid van een uniek vakantielogement. je kan er genieten van enkele kamers dicht bij de vaart en in de bnabijheid van verschillende natuurgebieden.

Voor de Tortelboom maakte Studio | Siena © een sfeervolle en gezellige website. Samen met Katrien werd de site van A tot Z op punt gezet. Het eindresultaat mag er zijn. De tortelboom trouwens ook!

     
De Schommel

SBS De Schommel

De website van basisschool De Schommel moest er fris en kindvriendelijk uitzien. Levendige kleuren en een eenvoudige navigatie zorgen voor een gemakkelijk toegankelijke website. .

Studio | Siena © vernieuwde de volledige site voor een aantrekkelijke prijs. de kinderen en de vrienden van De Schommel zijn er heel gelukkig mee.